Rineke de Wit nieuwe dirigent Forever Worship

Rineke de Wit nieuwe dirigent Forever Worship

Plannen doorstart bekend gemaakt tijdens reünie

1 juli 2019 - door Het koor

Labels:

Op 13 juli is er een reunie van zangers van Forever Worship en het Ronduit Gospel Choir

Dan wordt ook de nieuwe dirigent voorgesteld: Rineke de Wit. Zij gaat vol passie, geloof en enthousiasme leiding geven aan het koor dat vooral bekend is van optredens bij de EO en Opwekking. "Hoe gaaf is het dat het koor doorgaat met God prijzen en mensen door heel het land troost bieden met muziek", zegt oud-dirigent Marcel Koning. "Ik heb er zin in en zie uit naar de reunie, de zangers en de nieuwe band," aldus Rineke, die in december al met een deel van het koor werkte. 

Rineke de Wit

Rineke (Amersfoort) heeft als dirigent meer dan 20 jaar all-round ervaring in de muziek, de gospel en de muziektheorie. Ze staat voor vier koren met visie, enthousiasme, drive, kennis, vaardigheid en goede communicatie. Zij heeft een Universiteire Master in de Muziekwetenschap, en deed muziektheorie aan het Conservatorium van Amsterdam. Bovendien volgde zij tweemaal de befaamde Kurt Thomascursus, onder leiding van bekende dirigenten, op een van de hoogste niveaus. Rineke is ook actief als zangeres, arrangeur, songwriter en speelt een dozijn instrumenten. 

Forever Worship is een nationaal koor in Nederland met gemotiveerde en getalenteerde zangers en muzikanten. Het koor is ontstaan vanuit het Ronduit Gospel Choir van de EO en heeft jarenlange ervaring in samenwerking met artiesten in binnen- en buitenland met o.a. Michael W. Smith, Kees Kraaijenoord, Travis Cottrell, Paul Baloche en Brian Doercksen.

Forever Worship houdt na de zomer weer audities voor de optredens in 2019 en 2020. Wil je je hiervoor aanmelden? Mail dan een kennismakingsbrief met waarom je bij Forever Worship wilt zingen en twee demo mp3 bestanden naar foreverworshipchoir@gmail.com.

Deel dit bericht