Nieuwe plannen: Dwight Dissels met Forever Worship!

Nieuwe plannen: Dwight Dissels met Forever Worship!

8 november in Amersfoort

13 juli 2019 - door Het koor

dwight concert.jpg

Forever Worship Choir & Band maakt een doorstart! Dit is op de reunie vandaag bekend gemaakt. Onder leiding van Rineke en met een nieuw bestuur wordt een nieuwe koers ingezet, vol enthousiasme het nieuwe seizoen in. Er is een clip en een liedje opgenomen, die de komende weken in elkaar worden gezet en met jullie zullen worden gedeeld. Als eerste staat er een optreden tijdens een Gospelnight met Dwight Dissels (bekend van The Voice) en Elvis E. op het programma, tijdens hun Compassion-tour. Dit zal plaatsvinden in De Brug in Amersfoort. Bestel nu kaarten via events4christ.nl/!

GOSPELNIGHT MET DWIGHT DISSELS, FOREVER WORSHIP EN ELVIS E. IN AMERSFOORT

Genieten van een avond vol muziek van gospelartiesten van eigen bodem? Dat kan op zaterdag 8 november in Amersfoort! Compassion presenteert: Gospelnight met Dwight Dissels, Forever Worship & Elvis E.  

Dwight Dissels ontdekte zijn passie voor muziek door zijn geloof in Jezus. Als oprichter van het 1Heart project organiseerde hij vele multiculturele, christelijke gospelconcerten. In 2017 brak Dwight door in ‘The Voice of Holland’, waarna hij onder andere te horen was bij RTL Late Night. Toch maakt Dwight het liefste muziek dat dicht bij zijn hart ligt: gospelmuziek.

Elvis E. ontdekte in zijn kindertijd in Nigeria zijn grote muzikale talent. Sinds zijn komst naar Nederland in 2004 werkte hij onder andere samen met gospelartiesten als Ruth Jacott, Big Boy Caprice en Dwight Dissels. Forever Worship nodigt je graag uit voor deze onvergetelijke swingende avond.

Gospelnight Forever Worship Dwight Dissels

Deel dit bericht