Hoe gaat het met Forever Worship in 2020 ... Corona-tijd?

Hoe gaat het met Forever Worship in 2020 ... Corona-tijd?

Het ligt niet stil!

20 april 2020 - door Rineke de Wit

En toen was het even stil. De situatie in ons land rondom de Corona-crisis en de gevolgen die het heeft voor het samen zingen en samenkomen zijn heftig. We kunnen niet optreden tot nader order. En dat doen we met liefde, omdat we zo onze medemens beter beschermen tegen dit virus. Tegelijk is het ook een uitdaging om als koor op een andere manier samen te komen en te zingen. We willen het zo graag! En er liggen veel plannen...

We zijn daarom bezig met het maken van een virtueel koor (online).De afgelopen maanden mochten we in volle dankbaarheid samenwerken en meezingen met verschillende top artiesten zoals Dwight Dissels, Elvis E & friends. Ook deden we een tour met kerst samen met de bekende Britse songwriter Graham Kendrick. En we waren al aan het repeteren voor een tour met zanger Remko Harms, en volgende maand met Paul Baloche. 

Helaas is dit nu allemaal in het water gevallen. Toch blijven we kijken naar de toekomst en geven we niet op. We wensen jullie ook namens onze dirigent Rineke een gezegende tijd toe, waarin we nader tot elkaar en dichter bij God mogen komen. Sterkte in alles en tot snel! 

Luistertip: 

Deel dit bericht