Met korting naar Paul Baloche en Forever Worship

Met korting naar Paul Baloche en Forever Worship

25 maart 2012 - door Marcel Koning

Koor vierkant 2

We delen allemaal in dezelfde, onmetelijk grote, Liefde van God. Dan is ook toepasselijk als we er samen over zingen. Paul Baloche komt daarom naar Nederland voor een los concert op 25 mei 2012 in de Thousand Hills Church in Hilversum. Hij deelt het podium op deze aanbiddingsavond met het Nederlandse koor Forever Worship. Het is tegelijkertijd de concert-primeur van zijn gloednieuwe album ‘The Same Love’.

Over Paul Baloche

Wie ‘Open The Eyes Of My Heart’ of ‘Above All’ kent, kent muziek van Paul Baloche. Er is bijna geen kerk ter wereld waar deze liederen niet bekend zijn. Maar een lied is niet het eindpunt van Paul Baloche’s bediening. Sterker nog; daar begint het pas. Met zijn website LeadWorship.com ziet Paul het als zijn missie om aanbiddingsleiders en –teams in kerken op te bouwen en te trainen. Paul is ook al meer dan 20 jaar aanbiddingsleider in de Community Fellowship kerk in het Texaanse Lindale. Wie er een dienst bijwoont, zal hem ongetwijfeld tijdens de preek druk zien schrijven op een notitieblok in de kerkbanken. “Ik haal er veel inspiratie vandaan. Als de voorganger spreekt vanuit de Bijbel, vormt een lied zich als het ware al in mijn hoofd” aldus Paul.

Met zijn nieuwe lied ‘The Same Love’ en de gelijknamige nieuwe cd gebeurde dit ook. Waar in de kerk gepreekt werd over het Kruis en hoe die liefde van God voor een ieder even groot is, schreef Baloche er al snel een serie nieuwe liederen over die de nieuwe cd vormden. Tijdens het concert op 25 mei kan het Nederlandse publiek voor het eerst uitgebreid kennismaken met de nieuwe cd – en kan ze de liederen natuurlijk voluit meezingen!

Sinds Paul Baloche een paar jaar geleden samen met Forever Worship zong, is hij verknocht aan het Nederlandse koor onder leiding van Marcel Koning. Baloche laat dan ook al via Twitter weten dat hij er naar uit ziet om gezamenlijk te aanbidden!

Forever Worship

Forever Worship is een groep zangers en musici met passie voor God en moderne kerk- en koormuziek. Het koor ondersteunt allerlei projecten waarbij het evangelie van Christus wordt uitgedragen in woord en muziek. Forever Worship is ontstaan in juni 2005. Daarvoor bestond het koor al 10 jaar onder de naam `Ronduit Gospel Choir' (RGC). De afgelopen jaren ondersteunde Forever Worship onder andere de optredens van Brian Doerksen, Ron Kenoly, Darlene Zchech, Travis Cottrell, Kees Kraayenoord, Gerald Troost, Michael W. Smith, Paul Baloche en Sela. 

Korting tot 1 mei

Kaarten kosten tot 1 mei € 20,- (exclusief twee euro reserveringskosten). Daarna volgt een verhoging van € 2,50. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237171.

Het concert met Paul Baloche en Forever Worship begint 25 mei 2012 om 20:00 uur en vindt plaats in Thousand Hills, Neuweg 148, Hilversum.

Deel dit bericht