Paul Baloche & Friends presenteren uniek Nederlands project UW NAAM

Paul Baloche & Friends presenteren uniek Nederlands project UW NAAM

29 november 2015 - door Lennert Advocaat

Labels: ,

Je hoeft niet ver te zoeken om mensen te vinden die bekend zijn met de worship songs van PAUL BALOCHE. Zijn Engelstalige liederen als OPEN THE EYES OF MY HEART, ABOVE ALL en PRAISE ADONAI maken ook in ons land deel uit van een nieuwe generatie muziek die God centraal stelt en kerken helpt aanbidden.
Paul heeft samen met een keur aan Hollandse artiesten een uniek Nederlandstalig album opgenomen:  Uw Naam.

Jarenlang was het eenrichtingsverkeer: een buitenlandse aanbiddingsleider schreef een lied dat in Nederland in het Engels gezongen werd en later voorzien werd van Nederlandse vertalingen, zoals in de bundel Opwekkingsliederen. Met het nieuwe album UW NAAM zet Paul Baloche met zijn Nederlandse vrienden een unieke stap: de Amerikaan zingt in het Nederlands! Onder andere KEES KRAAYENOORD, REYER VAN DRONGELEN, PEARL JOAN, INSALVATION, MARCEL & LYDIA ZIMMER, RENI & ELISA KRIJGSMAN en natuurlijk FOREVER WORSHIP werkten allemaal mee aan het album, waarvoor niet alleen Paul’s bekendste liederen opnieuw zijn opgenomen, maar ook andere populaire songs van zijn hand voorzien zijn van een gloednieuwe Nederlandse vertaling!

Op 18 november was de Release van de CD met een speciaal presentatieconcert in de Baseliek in Veenendaal. Klik hier voor de foto's.

Inmiddels staat de CD op nummer 1 in de Gospel Top 10 van Nederland.

Deel dit bericht